Navigatie

NIEUWS

September 2019 - Nieuwe showroom

September is net begonnen en wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe stookseizoen.

Met de uitbreiding van onze produkten zijn wij gaan uitkijken naar een nieuwe grotere showroom om alles beter tot zijn recht te laten komen. In onze nieuwe showroom kunnen wij alle merken goed onder de aandacht brengen en hebben wij ook meer ruimte voor advies aan onze klanten en iedereen die meer wil weten over gasloos wonen.

Momenteel zijn wij alle voorbereidingen aan het treffen, dus verbouwen, schilderen, produkten een plek geven. Dit gaat nog heel even duren. Wij hopen eind oktober - begin november de showroom in gebruik te nemen.

Tot die tijd kunt u als vanouds terecht in onze inspiratieruimte, op afspraak, in Kruiningen.

Augustus 2019 - Dealer geworden van Clage doorstromers

Onlangs zijn wij officieel dealer geworden in Zeeland van Clage Elektronische geregelde doorstroom waterverwarmers. 

Nooit meer lange waterleidingen en dure centrale opslag van warm water! Doorstroomwaterverwarmers (elektrische geisers) van CLAGE verwarmen slechts zoveel doorstromend water als u werkelijk nodig heeft. Lang voorverwarmen en hinderlijk energieverlies zijn daarmee verleden tijd. CLAGE biedt voor iedere toepassing een apparaat dat precies op de behoefte is afgestemd. Daardoor bespaart u stroom en water met tegelijkertijd alle comfort van warm water.

Met de installatie van infrarood verwarmingspanelen en een Clage doorstromer kunt u eenvoudig de gasaansluiting de deur uit doen en volledig "All Electric" wonen.

 

Mei 2019 - Duurzaam Bouwloket

Vanaf mei 2019 is Natuurlijkverwarmen aangesloten en partner van het Duurzaam Bouwloket.

Het Duurzaam Bouwloket helpt iedereen met informatie en ondersteuning naar een aardgasloze en energieneutrale woning.

Inmiddels maken ook meer dan 100 gemeenten in Nederland gebruik van de kennis van het Duurzaam Bouwloket.

Als onderdeel van het stappenplan om een woning aardgasloos en energieneutraal te maken zal er ook een keuze gemaakt dienen te worden op welke wijze u de woning wilt gaan verwarmen. Een goede alternatieve mogelijkheid is verwarmen middels infrarood panelen. Lees meer hierover op de betreffende pagina op de site van het Duurzaam Bouwloket en vraag ook de white paper hierover aan.

Zaterdag 13 april 2019 - de Borselse Woningmarkt

Dit jaar wordt inmiddels de 6e editie van de Borselse Woningmarkt gehouden. Op deze markt staat een keur aan standhouders, uiteraard is Natuurlijkverwarmen ook van de partij. De 4 hoofdthema's zijn dit jaar: zorg, levensloopbestendig wonen, (ver)bouwen en energie besparen.

Lokatie: De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Entree voor bezoekers is gratis.

Voor al uw vragen over duurzaam verwarmen met infrarood panelen zijn wij die dag, samen met de importeur Heat4all, aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en de werking van de panelen te demonstreren.

De "duurzame" boodschap krijgt voet aan de grond in Zeeland

Het 4e kwartaal 2018 was voor ons bijzondere periode door de goede media aandacht. Wij hebben aan heel veel geinteresseerden de werking van infrarood verwarmingspanelen kunnen uitleggen en demonstreren. Wij hebben veel klanten kunnen voorzien van een oplossing voor hun problemen met te koude ruimtes zoals woon- en eetkamers, slaap- en werkkamers en veel badkamers.

Ook hebben wij meerdere woningen geheel of gedeeltelijk van het gas afgehaald, soms in combinatie met vloerverwarming of een palletkachel. Dit zijn "hybride" oplossingen waar infrarood verwarming naast andere verwarmingsbronnen worden toegepast. 

Een heel tevreden klant vertelde ons zelfs dat zij het voor het eerst in 14 jaar eindelijk aangenaam warm hadden op de gehele beneden verdieping. Hun foto's zullen wij binnenkort op de site gaan plaatsen.

Woon in Zeeland magazine, editie september 2018

De nieuwe editie van het woonmagazine Woon in Zeeland wordt deze week bij 85.000 huishoudens op Walcheren en Noord-en Zuid Beveland huis aan huis in de bus gedaan. Volop aandacht voor Natuurlijk Verwarmen op de pagina's 62, 63 en redactioneel op pagina 65. Voor wie het magazine niet in de bus krijgt, het is ook online te lezen op : http://www.wooninzeeland.nl 

Inspiratieruimte infrarood verwarming

Op 21 augustus 2018 is de nieuwe "Inspiratieruimte" in gebruik genomen. Voor iedereen die meer wil weten over alle mogelijkheden van duurzaam verwarmen met infrarood verwarmingspanelen. De insteek is een inspiratieruimte en geen verkoopruimte. De nadruk ligt dan ook op uitleg en advies over de mogelijkheden en toepassing van infrarood verwarmingspanelen in uw huis, kantoor of bedrijfsruimte.

Wilt u een bezoek brengen aan de inspiratieruimte, bel ons eerst en maak een afspraak op telefoonnummer 06 57880072.

Nieuws van Heat4All

Vanaf 19 juni 2018 heeft Heat4All de garantie op de (vanaf heden te leveren) infrarood verwarmingspanelen verlengd van 5 jaar naar 8 jaar. Dit geldt voor alle panelen behoudens de (budget) Smart Line, deze heeft een garantie van 5 jaar.

Verder zijn er een aantal nieuwe afmetingen bijgekomen:

  • Classic Wit 870 - afmeting 120 * 60 cm
  • Zijdeglans 350  - afmeting   90 * 30 cm
  • Zijdeglans 820  - afmeting 170 * 40 cm
  • Zijdeglans 870 - afmeting 120 * 60 cm
  • Hoogglans 350 - afmeting   90 * 30 cm
  • Hoogglans 820 - afmeting 170 * 40 cm
  • Hoogglans 870 - afmeting 120 * 60 cm
  • Spiegel 820       - afmeting 170 * 40 cm
  • Spiegel 870       - afmeting 120 * 60 cm

Hiermee zijn er in alle lijnen 10 verschillende panelen qua afmeting en vermogen gekomen.

Heat4All introduceert nu ook een (budget) Smart Line. Deze infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen en vermogen en hebben dezelfde kwaliteitseisen als de overige panelen. Het grootste verschil is de afwerking, geen afgeronde randen maar een zilverkleurige rand. De achterkant is van onbehandeld aluminium in plaats van een witte poedercoating. Ook is de werkingsgraad iets lager dan de andere panelen.

De Smart Line is verkrijgbaar in: 175 - 320 - 520 - 700 - 1000 watt. Deze panelen zijn tevens iets lichter in gewicht en gunstiger qua prijs. Voor de actuele prijs kunt u contact met ons opnemen.

Infrarood verwarming voor een stacaravan

Ook een stacaravan krijgt te maken met koude en vochtproblemen. Vaak wordt dit opgelost met een klein gaskacheltje, maar dat is niet altijd voldoende en minder veilig in het gebruik.

Voor een stacaravan op een bungalowpark hebben wij dit recentelijk aangepakt. De wanden bij een stacaravan zijn niet heel erg stabiel en in deze situatie was de beste plek aan de wand boven de schouw waar de gaskachel gemonteerd was. Om een stabiele oplossing te realiseren hebben wij op de wand een plaat van populierenhout aangebracht en deze verbonden met de bestaande dunne achterwand.

Daarna het infrarood verwarmingspaneel opgehangen en de digitale thermostaat van Salus aangesloten. 

Levering infrood verwarmingspanelen bij een woningrenovatie op Walcheren

Donderdag 29 maart 2018 gaat natuurlijkverwarmen drie infrarood verwarmingspanelen afleveren voor de 1e etage van een te renoveren  woonhuis in de gemeente Veere. Alle slaapkamers worden voorzien van een Heat4All infrarood verwarmingspaneel met aansturing door middel van een digitale thermostaat van Alpha IP. Door het aansluiten van een zogenaamd "access point" op de router wordt straks de verwarming op iedere slaapkamer individueel geregeld. Dit geeft niet alleen veel comfort maar bespaart ook energie omdat de temperatuur voortdurend, afhankelijk van de vraag, geregeld wordt.

Verslag van onze demodag bij Multimate van Maris in Kapelle

Op zaterdag 2 december 2017 hebben wij een demonstratie gegeven van onze Heat4All infrarood verwarmingspanelen met de ondersteuning van de importeur Paul Heuvelmans van 360Automated.

De dag is goed bezocht en wij hebben een aantal goede gesprekken gevoerd die inmiddels ook een vervolg gekregen hebben. Voor een korte impressie staan hieronder een aantal foto's van onze demozuil met infrarood verwarmingspanelen en de slimme thermostaten.

 

 

Advies en demonstratie over infrarood verwarmingspanelen

Op zaterdag 2 december 2017, geven de importeur van Heat4All en de Zeeuwse dealer Natuurlijk Verwarmen, de gehele dag advies, voorlichting en een demonstratie over de werking en toepassing van infrarood verwarmingspanelen en Domotica.

Lokatie: Multimate van Maris, Dijkwelsestraat 36, Kapelle (Zeeland)

Altijd al meer willen weten over infrarood verwarming, hoe werkt het, wat zijn de voordelen, kan het overal in huis en nog veel meer vragen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u de warmte van de infrarood panelen zelf laten ervaren.

 

11 september 2017 - Inbouwen Infrarood verwarmingspanelen

De Infrarood verwarmingspanelen zijn niet alleen geschikt om op te hangen met het bijgeleverde ophangsysteem, je kan ze ook makkelijk inbouwen in het plafond. Groot voordeel hiervan is dat het dan niet aan het plafond hangt maar gelijk met het plafond, dit oogt veel rustiger.

Tijdens de verbouwing van de badkamer is hier al in een vroeg stadium rekening meegehouden.

1. Maak eerst met kleine balken een frame die je later afwerkt met hoekprofielen.

     Houd wel rekening met zeker een 0,5 tot een 1 cm rondom ruimte om straks het IF paneel makkelijk te plaatsen.

2. Het meest handige is om eerst het plafond (gipsplaten) aan te brengen voor een strak resultaat.

3. Na het aanbrengen van de hoekprofielen kan het IF paneel aangebracht worden. 

    Soms is het makkelijker om de naastgelegen plafondplaat nog niet aan te brengen, zodat je via die kant het IF paneel laat   zakken.

4. Het resultaat na afwerking van de gehele badkamer.

5. In deze situatie is gekozen voor 2 IF verwarmingspanelen, 1 boven de wastafels en de 2e bij de inloopdouche.

     Beide panelen zijn gekoppeld met de Alpha IP zenders / thermostaat en kunnen nu zowel handmatig als met een App werken.

Infrarood verwarmingspanelen zijn een perfecte oplossing voor de badkamer. Geen verspilling van energie, gewoon aanzetten wanneer het nodig is. Met de bij te leveren Alpha IP thermostaat ook makkelijk in te stellen, bijvoorbeeld door een minimum temparatuur in te stellen of werken met een tijdgeschakeld programma. Met de App kun je het op afstand bedienen en ook bijvoorbeeld het verbruik aflezen. Nooit meer onnodig de cv-installatie laten draaien, het water in alle buizen in het gehele huis verwarmen om het voor een korte tijd in de badkamer even warm te hebben.

Klantenservice

T +31 (0) 6 57 88 00 72

© 2017 - 2019 natuurlijkverwarmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.