NIEUWS

15 juni 2021 - Prijsstijgingen

Heat4all infrarood panelen prijsstijging

De fabrikant van Heat4all infrarood panelen heeft een prijsstijging aangekondigd per 1 juli 2021.

Dit vanwege de enorm gestegen prijzen van zowel staal als de electronica componenten. De prijzen zullen gemiddeld gaan stijgen met zo'n 15 tot 18%. Voor alle bestellingen uiterlijk ingegeven op woensdag 30 juni tot 14.00 uur gelden nog de oude prijzen.

Wij zullen de huidige prijzen, zoals getoond in de webshop, op 30 juni na 14.00 uur vervangen door de nieuwe prijzen.

Wij sluiten niet uit dat ook onze andere fabrikanten in de loop van dit jaar hun prijzen zullen gaan aanpassen.


14 juni 2021 - Redwell Zomer Aktie

Summer Sale bij Redwell!

Naar aanleiding van het succes van afgelopen jaar heeft Redwell weer een zomeractie aangekondigd. Dit jaar biedt Redwell 10% korting op de WE-Line (witte) infrarood panelen, infrarood handdoekdrogers (glazen uitvoering) & de Cubes basis infrarood module (mobiele infrarood verwarming). De zomeractie is perfect voor iedereen die voorbereid en duurzaam de winter in wenst gaan, of voor iedereen die druk bezig is met het (ver)bouwen van een woning. 

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Kom bij interesse gerust langs in de showroom. Hier kan een adviseur helpen met het opstellen van een plan en kunt u infrarood verwarming ervaren. Toch liever eerst een kostenindicatie voordat u de showroom bezoek? Vraag dan gerust een algemene offerte aan of doe een specifieke offerte aanvraag voor een bepaald product via het productoverzicht.


 

9 juni 2021 - Lancering Heatwave infrarood panelen

Heatwave Pro-Line

Wij hadden al de primeur om het eerste paneel van Heatwave in onze infrarood studio te hebben hangen. Een aantal van onze klanten hebben de afgelopen maanden deze al besteld en naar volle tevredenheid.

Vanaf vandaag is alles gereed om de Heatwave Pro-Line te introduceren op de Nederlandse markt. De brochures zijn binnen, er hangt een demonstratie paneel in onze infrarood studio en de voorraad in het centraal magazijn is aanwezig voor snelle levering.

Heatwave is een Nederlandse leverancier van infrarood panelen en de produktie vind plaats in een van de meest technisch hoogstaande fabriek in Europa.

Klik voor alle informatie over de infrarood panelen van Heatwave op de foto.


 

18 februari 2021 - Infrarood verwarming voordeliger dan een warmtepomp!

Infrarood verwarming vs warmtepomp

Lees het artikel van Installatieprofs over voordelig verwarmen met infrarood panelen.


19 december 2020 - Bezoek onze infrarood studio alleen op afspraak

Onze maatregelen vanwege Covid-19

Vanaf heden is de infrarood studio uitsluitend op afspraak geopend.

NB: Is uw bezoek niet spoedeisend, stel dan uw afspraak uit of maak een adviesgesprek bij u thuis. Bent u aan het verbouwen of heeft u dringend (aanvullende) warmte nodig, bel of mail ons. De Overheid maakt een duidelijk onderscheid tussen essentieel en niet essentieel. Niet essentieel is bijvoorbeeld een orienterend gesprek, wel essentieel kan zijn dat er een spoedige warmte oplossing noodzakelijk is. 

Om bezoekers veilig te kunnen ontvangen, stellen wij sinds de tweede golf gratis mondkapjes beschikbaar aan iedere bezoeker. Al onze medewerkers dragen tijdens de adviesgesprekken ook mondkapjes. Hieronder andere maatregelen die wij nemen:

 • Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Wij houden 1,5 meter afstand aan.
 • Wij monitoren de gezondheid van onze medewerkers. Iedereen met (lichte) gezondheidsklachten blijft thuis.
 • Na elk bezoek maken wij de studio schoon, net als de deurklinken van de entree.
 • In onze studio bieden wij desinfecterende handgel aan. Ook wassen wij onze handen met grote regelmaat.

Wat vragen wij van u?

 • De voorschriften van het RIVM moeten gerespecteerd worden.
 • Maximaal 1 bezoek tegelijk in de studio. Dit bezoek mag uit maximaal 2 personen bestaan.
 • Onze studio niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten) of andere lichte gezondheidsklachten.
 • Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten. 
 • Alleen langskomen wanneer u een afspraak heeft!

U kunt een afspraak maken telefonisch op 06 57880072 of per mail.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag in onze infrarood studio verschijnen! 


23 september 2020 - RAL kleuren voor Iconic infrarood panelen

De Iconic Heat4all infrarood panelen nu beschikbaar in alle RAL kleuren

De Oostenrijkse fabrikant Heat4all heeft vanaf nu de mogelijkheid om, in afwijking van de witte panelen (RAL 9016) , de klant een keuze te bieden uit alle gewenste RAL kleuren. De gewenste kleur wordt achteraf in de fabriek aangebracht en dus bestelling, hierdoor is de levertijd wel iets langer dan normaal. De meerprijs voor een afwijkende kleur is € 179,-. 

NB: De RAL kleuren kunnen op het paneel altijd iets afwijken vanwege o.a. de poedercoating. 


8 juli 2020 - Onafhankelijk onderzoek Infrarood verwarming Redwell

Onafhankelijk onderzoek: IR-verwarming Redwell efficiëntst en duurzaamst

De studie "IR-Bau" is in 2017 gestart en begin 2020 afgerond en is uitgevoerd in opdracht van Bundesamt für Bauwesen und Raumordnung (BBR), Bundesinstitut für Bau-, Stadt- und Raumforschung (BBSR) alsmede Forschungsinitiative 'Zukunft Bau', Bonn en daarmee samenhangend ook Das Bundesministerium des Innern, für Bau und Heimat. De studie is uitgevoerd door HTWG Konstanz.

Het doel van het onderzoek was om te onderzoeken in hoeverre infrarood verwarming interessant is voor toepassing in (nieuwbouw)woningen in Duitsland. Het onderzoek betrof niet alleen een laboratoriumomgeving maar tevens een praktijk woningbouwproject in Darmstadt. Infrarood verwarming werd in het onderzoek vergeleken met een warmtepomp met vloerverwarming en elektrische vloerverwarming.

Hieronder een aantal facetten die in het onderzoek zijn meegenomen:

 1. Energie-efficiëntie
 2. Belasting energiedistributie Duitsland
 3. Belasting ET-installatie woningen
 4. Praktijkervaringen bewoners m.b.t. warmtecomfort en regelbaarheid
 5. Energetische belasting milieu m.b.t. productie
 6. Recyclebaarheid systemen
 7. Vergelijking tussen de kostprijzen van de systemen

Een Nederlandse samenvatting van het onderzoek kunt u hier lezen en downloaden:

Samenvatting onderzoek infrarood verwarming

Het complete onderzoek (totaal 300 pagina's) kunt u bij ons opvragen.


Juli 2020 - De infrarood studio is compleet met de produkten van Redwell

Wij hebben nu een deel van het assortiment van Redwell in onze showroom voor demonstratie. De volgende modellen zijn aanwezig:

Redwell |Round, Pipewave, WE-line met foto, Glas met foto, Krijtbord, Spiegel, Handdoekdroger en de Tower.

Alle produkten zijn aangesloten en gereed voor een aangename warmtebeleving.

Maak nu een afspraak voor een uitgebreide demonstratie, een vrijblijvend advies en alle antwoorden op uw vragen afgestemd op uw woning en persoonlijke situatie. 

Als herkenningspunt hangen wij de vlag van Redwell uit zodat u weet dat wij voor u klaar staan met een kopje koffie of thee.


Juni 2020 - Exclusief dealer van Redwell Infrarood verwarming 

Onlangs hebben wij een dealerovereenkomst gesloten met Redwell Nederland voor het exclusieve werkgebied van Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom - Roosendaal - Woensdrecht).

Om ruimte te creëren voor de producten van Redwell in onze showroom is er een kleine verbouwing uitgevoerd. Hierdoor hebben wij voldoende ruimte om een groot deel van het assortiment te tonen. 

Redwell is niet alleen marktleider op het gebied van infrarood verwarming maar ook in 24 landen landen vertegenwoordigd. Met een uitgebreid programma aan produkten en meer dan 15 jaar ervaring biedt Redwell efficiënte en stijlvolle oplossingen. Redwell staat voor Oostenrijkse kwaliteit, wat zich vertaald in een fabrieksgarantie van 120 maanden (10 jaar).

Met deze uitbreiding van het assortiment aan infrarood verwarming hebben wij nu 3 A-merken in huis en deze vertegenwoordigen de top van de markt in Europa. 


November 2019 - Showroom geopend

Begin november hebben wij de deur van onze nieuwe showroom geopend. Op maandag t/m vrijdag kunt u, op afspraak, langskomen om alles te bekijken en uitgebreid advies te krijgen over de mogelijkheden van infrarood verwarming. Op zaterdag kunt u, ook zonder afspraak, binnenlopen van 10.00 tot 15.00 uur.

De showroom is gevestigd aan de Burgemeester Elenbaasstraat 18 te Kruiningen. (ingang via de Texaco)

Hier alvast een impressie van ons assortiment en de sfeer.


September 2019 - Nieuwe showroom

September is net begonnen en wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe stookseizoen.

Met de uitbreiding van onze produkten zijn wij gaan uitkijken naar een nieuwe grotere showroom om alles beter tot zijn recht te laten komen. In onze nieuwe showroom kunnen wij alle merken goed onder de aandacht brengen en hebben wij ook meer ruimte voor advies aan onze klanten en iedereen die meer wil weten over gasloos wonen.

Momenteel zijn wij alle voorbereidingen aan het treffen, dus verbouwen, schilderen, produkten een plek geven. Dit gaat nog heel even duren. Wij hopen eind oktober - begin november de showroom in gebruik te nemen.

Tot die tijd kunt u als vanouds terecht in onze inspiratieruimte, op afspraak, in Kruiningen.


Augustus 2019 - Dealer geworden van Clage doorstromers

Onlangs zijn wij officieel dealer geworden in Zeeland van Clage Elektronische geregelde doorstroom waterverwarmers. 

Nooit meer lange waterleidingen en dure centrale opslag van warm water! Doorstroomwaterverwarmers (elektrische geisers) van CLAGE verwarmen slechts zoveel doorstromend water als u werkelijk nodig heeft. Lang voorverwarmen en hinderlijk energieverlies zijn daarmee verleden tijd. CLAGE biedt voor iedere toepassing een apparaat dat precies op de behoefte is afgestemd. Daardoor bespaart u stroom en water met tegelijkertijd alle comfort van warm water.

Met de installatie van infrarood verwarmingspanelen en een Clage doorstromer kunt u eenvoudig de gasaansluiting de deur uit doen en volledig "All Electric" wonen.


Mei 2019 - Duurzaam Bouwloket

Vanaf mei 2019 is Natuurlijkverwarmen aangesloten en partner van het Duurzaam Bouwloket.

Het Duurzaam Bouwloket helpt iedereen met informatie en ondersteuning naar een aardgasloze en energieneutrale woning.

Inmiddels maken ook meer dan 100 gemeenten in Nederland gebruik van de kennis van het Duurzaam Bouwloket.

Als onderdeel van het stappenplan om een woning aardgasloos en energieneutraal te maken zal er ook een keuze gemaakt dienen te worden op welke wijze u de woning wilt gaan verwarmen. Een goede alternatieve mogelijkheid is verwarmen middels infrarood panelen. Lees meer hierover op de betreffende pagina op de site van het Duurzaam Bouwloket en vraag ook de white paper hierover aan.


Zaterdag 13 april 2019 - de Borselse Woningmarkt

Dit jaar wordt inmiddels de 6e editie van de Borselse Woningmarkt gehouden. Op deze markt staat een keur aan standhouders, uiteraard is Natuurlijkverwarmen ook van de partij. De 4 hoofdthema's zijn dit jaar: zorg, levensloopbestendig wonen, (ver)bouwen en energie besparen.

Lokatie: De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Entree voor bezoekers is gratis.

Voor al uw vragen over duurzaam verwarmen met infrarood panelen zijn wij die dag, samen met de importeur Heat4all, aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en de werking van de panelen te demonstreren.


De "duurzame" boodschap krijgt voet aan de grond in Zeeland

Het 4e kwartaal 2018 was voor ons bijzondere periode door de goede media aandacht. Wij hebben aan heel veel geinteresseerden de werking van infrarood verwarmingspanelen kunnen uitleggen en demonstreren. Wij hebben veel klanten kunnen voorzien van een oplossing voor hun problemen met te koude ruimtes zoals woon- en eetkamers, slaap- en werkkamers en veel badkamers.

Ook hebben wij meerdere woningen geheel of gedeeltelijk van het gas afgehaald, soms in combinatie met vloerverwarming of een palletkachel. Dit zijn "hybride" oplossingen waar infrarood verwarming naast andere verwarmingsbronnen worden toegepast. 

Een heel tevreden klant vertelde ons zelfs dat zij het voor het eerst in 14 jaar eindelijk aangenaam warm hadden op de gehele beneden verdieping. Hun foto's zullen wij binnenkort op de site gaan plaatsen.


Woon in Zeeland magazine, editie september 2018

De nieuwe editie van het woonmagazine Woon in Zeeland wordt deze week bij 85.000 huishoudens op Walcheren en Noord-en Zuid Beveland huis aan huis in de bus gedaan. Volop aandacht voor Natuurlijk Verwarmen op de pagina's 62, 63 en redactioneel op pagina 65. Voor wie het magazine niet in de bus krijgt, het is ook online te lezen op : http://www.wooninzeeland.nl 


Inspiratieruimte infrarood verwarming

Op 21 augustus 2018 is de nieuwe "Inspiratieruimte" in gebruik genomen. Voor iedereen die meer wil weten over alle mogelijkheden van duurzaam verwarmen met infrarood verwarmingspanelen. De insteek is een inspiratieruimte en geen verkoopruimte. De nadruk ligt dan ook op uitleg en advies over de mogelijkheden en toepassing van infrarood verwarmingspanelen in uw huis, kantoor of bedrijfsruimte.

Wilt u een bezoek brengen aan de inspiratieruimte, bel ons eerst en maak een afspraak op telefoonnummer 06 57880072.


Nieuws van Heat4All

Vanaf 19 juni 2018 heeft Heat4All de garantie op de (vanaf heden te leveren) infrarood verwarmingspanelen verlengd van 5 jaar naar 8 jaar. Dit geldt voor alle panelen behoudens de (budget) Smart Line, deze heeft een garantie van 5 jaar.

Verder zijn er een aantal nieuwe afmetingen bijgekomen:

 • Classic Wit 870 - afmeting 120 * 60 cm
 • Zijdeglans 350  - afmeting   90 * 30 cm
 • Zijdeglans 820  - afmeting 170 * 40 cm
 • Zijdeglans 870 - afmeting 120 * 60 cm
 • Hoogglans 350 - afmeting   90 * 30 cm
 • Hoogglans 820 - afmeting 170 * 40 cm
 • Hoogglans 870 - afmeting 120 * 60 cm
 • Spiegel 820       - afmeting 170 * 40 cm
 • Spiegel 870       - afmeting 120 * 60 cm

Hiermee zijn er in alle lijnen 10 verschillende panelen qua afmeting en vermogen gekomen.

Heat4All introduceert nu ook een (budget) Smart Line. Deze infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in 5 afmetingen en vermogen en hebben dezelfde kwaliteitseisen als de overige panelen. Het grootste verschil is de afwerking, geen afgeronde randen maar een zilverkleurige rand. De achterkant is van onbehandeld aluminium in plaats van een witte poedercoating. Ook is de werkingsgraad iets lager dan de andere panelen.

De Smart Line is verkrijgbaar in: 175 - 320 - 520 - 700 - 1000 watt. Deze panelen zijn tevens iets lichter in gewicht en gunstiger qua prijs. Voor de actuele prijs kunt u contact met ons opnemen.

Infrarood verwarming voor een stacaravan

Ook een stacaravan krijgt te maken met koude en vochtproblemen. Vaak wordt dit opgelost met een klein gaskacheltje, maar dat is niet altijd voldoende en minder veilig in het gebruik.

Voor een stacaravan op een bungalowpark hebben wij dit recentelijk aangepakt. De wanden bij een stacaravan zijn niet heel erg stabiel en in deze situatie was de beste plek aan de wand boven de schouw waar de gaskachel gemonteerd was. Om een stabiele oplossing te realiseren hebben wij op de wand een plaat van populierenhout aangebracht en deze verbonden met de bestaande dunne achterwand.

Daarna het infrarood verwarmingspaneel opgehangen en de digitale thermostaat van Salus aangesloten. 

Levering infrood verwarmingspanelen bij een woningrenovatie op Walcheren

Donderdag 29 maart 2018 gaat natuurlijkverwarmen drie infrarood verwarmingspanelen afleveren voor de 1e etage van een te renoveren  woonhuis in de gemeente Veere. Alle slaapkamers worden voorzien van een Heat4All infrarood verwarmingspaneel met aansturing door middel van een digitale thermostaat van Alpha IP. Door het aansluiten van een zogenaamd "access point" op de router wordt straks de verwarming op iedere slaapkamer individueel geregeld. Dit geeft niet alleen veel comfort maar bespaart ook energie omdat de temperatuur voortdurend, afhankelijk van de vraag, geregeld wordt.

Verslag van onze demodag bij Multimate van Maris in Kapelle

Op zaterdag 2 december 2017 hebben wij een demonstratie gegeven van onze Heat4All infrarood verwarmingspanelen met de ondersteuning van de importeur Paul Heuvelmans van 360Automated.

De dag is goed bezocht en wij hebben een aantal goede gesprekken gevoerd die inmiddels ook een vervolg gekregen hebben. Voor een korte impressie staan hieronder een aantal foto's van onze demozuil met infrarood verwarmingspanelen en de slimme thermostaten.

 

 

Advies en demonstratie over infrarood verwarmingspanelen

Op zaterdag 2 december 2017, geven de importeur van Heat4All en de Zeeuwse dealer Natuurlijk Verwarmen, de gehele dag advies, voorlichting en een demonstratie over de werking en toepassing van infrarood verwarmingspanelen en Domotica.

Lokatie: Multimate van Maris, Dijkwelsestraat 36, Kapelle (Zeeland)

Altijd al meer willen weten over infrarood verwarming, hoe werkt het, wat zijn de voordelen, kan het overal in huis en nog veel meer vragen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u de warmte van de infrarood panelen zelf laten ervaren.

 

11 september 2017 - Inbouwen Infrarood verwarmingspanelen

De Infrarood verwarmingspanelen zijn niet alleen geschikt om op te hangen met het bijgeleverde ophangsysteem, je kan ze ook makkelijk inbouwen in het plafond. Groot voordeel hiervan is dat het dan niet aan het plafond hangt maar gelijk met het plafond, dit oogt veel rustiger.

Tijdens de verbouwing van de badkamer is hier al in een vroeg stadium rekening meegehouden.

1. Maak eerst met kleine balken een frame die je later afwerkt met hoekprofielen.

     Houd wel rekening met zeker een 0,5 tot een 1 cm rondom ruimte om straks het IF paneel makkelijk te plaatsen.

2. Het meest handige is om eerst het plafond (gipsplaten) aan te brengen voor een strak resultaat.

3. Na het aanbrengen van de hoekprofielen kan het IF paneel aangebracht worden. 

    Soms is het makkelijker om de naastgelegen plafondplaat nog niet aan te brengen, zodat je via die kant het IF paneel laat   zakken.

4. Het resultaat na afwerking van de gehele badkamer.

5. In deze situatie is gekozen voor 2 IF verwarmingspanelen, 1 boven de wastafels en de 2e bij de inloopdouche.

     Beide panelen zijn gekoppeld met de Alpha IP zenders / thermostaat en kunnen nu zowel handmatig als met een App werken.

Infrarood verwarmingspanelen zijn een perfecte oplossing voor de badkamer. Geen verspilling van energie, gewoon aanzetten wanneer het nodig is. Met de bij te leveren Alpha IP thermostaat ook makkelijk in te stellen, bijvoorbeeld door een minimum temparatuur in te stellen of werken met een tijdgeschakeld programma. Met de App kun je het op afstand bedienen en ook bijvoorbeeld het verbruik aflezen. Nooit meer onnodig de cv-installatie laten draaien, het water in alle buizen in het gehele huis verwarmen om het voor een korte tijd in de badkamer even warm te hebben.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Klantenservice

T +31 (0) 6 57 88 00 72

© 2017 - 2021 natuurlijkverwarmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel